Desert prajitura cu orice fel de fructe

de susu in Prajituri, 3 Iul 2012 | 113107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr visine, caise sau capsuni
  • 8 oua
  • 16 linguri de zahar
  • 16 linguri de faina
  • 1/2 ceasca ulei (10 linguri mari)
  • coaja de lamaie si portocale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • esente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu orice fel de fructe:

Bati galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul si apoi adaugi uleiul treptat. Albusurile batute spuma tare se adauga peste galbenusuri impreuna cu esentele, dupa plac, zaharul vanilat si la final faina amestecata cu praful de copt. Se omogenizeaza usor, cu o spatula, de jos in sus, sa nu se lase bezeaua de albusuri. Aluatul se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Fructele curatate de samburi se tavalesc putin prin faina sau se presara deasupra lor zahar vanilat, pentru a nu se lasa la fundul tavii. Se pun fructele peste compozitia de blat. Se da tava la cuptor, la 180 de grade, pentru 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu orice fel de fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura fina cu caise